تولید انواع سازه های پروفیل کناف
L25 – U36 – F47

امروزه دکوراسیون داخلی در زیبایی منزل حرف اول را میزند. یکی از مراحل دکوراسیون داخلی طراحی مناسب سقف و نورپردازی و مسائل مربوط به آن است. در بسیاری از منازل و یا حتی شرکت ها و مکان ها عمومی از سقف کاذب استفاده میشود. یکی از ملزومات سقف کاذب کناف یا پروفیل کناف است.

سازه کناف چیست؟

سازه کناف یکی از مهم‌ترین ابزارهای اجرایی سقف کاذب است که با کمک آن متریال های سقف در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. سقف‌های کاذب در معماری و اجرای دکوراسیون های مختلف بسیار مورد توجه قرار گرفته است که به اسکلت اصلی و سقف ابتدایی نصب می‌شود. با کمک این ایده می‌توان از دیگر المان‌های تأثیرگذار در زیبایی سقف یا دیوار مانند نورپردازی استفاده کرد و جالب است بدانید امکان رنگ آمیزی کناف نیز وجود دارد. در واقع هیچ محدودیتی برای اجرای این مدل سقف‌ها یا دیوارهای از پیش ساخته وجود ندارد. یکی دیگر از عواملی که باعث محبوبیت سقف‌های کاذب شده، امکان اجرای تأسیسات مختلف زیر آن‌ها وجود دارد و نصب تأسیسات مختلف ساختمانی بسیار کمک کرده است. در هر محیطی که شما فکر کنید می‌توانید از این مدل سازه ساختمانی استفاده کنید و به جذابیت خانه و محیط‌های مختلف مورد نظرتان بپردازید.

سازه کناف معمولاً از جنس گالوانیزه است که به اشکال مختلف رانر، استاد یا F و U ارائه می‌شود. همچنین ورقه‌های سازه در ضخامت‌های ۰.۶ میلیمتر تولید می‌شوند که با کمک تکنولوژی سردنورد و دستگاه رول فلمینگ در اختیار متخصصین قرار می‌گیرد.

 

انواع پروفیل کناف

پروفیل کناف F47

این پروفیل جزء اصلی سازه سقف کاذب کناف است و نقش سازه باربر در سقف یک پارچه کناف را دارد . مقطع این پروفیل به شکل C است و در ضخامت 06. سانتیمتر تولید می شود. کلیه طرحها در سقف با پروفیل F47 فرم داده می شود سپس پنل های گچی روی آن نصب می شود. با ایجاد شبکه باربر از پروفیل F47 به فواصل 120 سانتی متر و شبکه پنل خور به فاصله 50 سانتی متر بستر مناسب جهت نصب پانل های گچی فراهم می گردد . شبکه پنل خور و شبکه باربر که بر هم عمود هستن به وسیله قطعه کلیپس ( اتصال کامل F47 ) به یکدیگر متصل می گردند .

پروفیل کناف U36

این پروفیل کناف ساختاری است افقی که برای ساخت آویز ترکیبی بعنوان قسمتی از زیر سازی سقف کاذب مورد استفاده قرار می گیرد.ودر دسته بندی رانرها قرار می گیرد. برای سقفهای با آویز بیش از 20 سانتیمتر از این پروفیل استفاده می شود به این شکل که در آویز ترکیبی از اتصال سقفی HT90 وپروفیل UH36 وبراکت ساخته و برای این کار HT90به سقف متصل می شود و پروفیل UH36 با پیچ به آن نصب می شود همچنین برای اتصال به پروفیل F47 از براکت استفاده می شود به طریقی که بست براکت مثل یک رکاب پروفیل F47 را در بر می گیرد و بعد توسط پیچ به پروفیل UH36 اتصال پیدا می کند.

پروفیل کناف L25

این پروفیل در محل تلاقی دیوار به سقف کاذب ، به دیوار نصب شده و تراز سقف کاذب راتعیین می کند.در عین حال می تواند نقش حمال را داشته و جهت تکیه گاه در حاشیه سقف کاذب عمل کند و همچنین می توان به عنوان یک سازه الزامی در ساختارهای عایق بندی صوتی به کار برد.

این پروفیل می تواند برای زیر سازی در محل تغییر ارتفاع و شکستها در سقف کاذب مورد استفاده قرار گیرد.

اجزای سازنده پروفیل کناف

این که پروفیل کناف از چه اجزا و بخش هایی تشکیل شده باشد بسیار حائز اهمیت است. عدم وجود هر کدام از این بخش ها باعث عدم کارکرد درست محصول و ایجاد خسارات مالی قابل توجه و یا حتی عدم امکان نصب پروفیل کناف می شود.

  • اتصالات پیچ و مهره
  • زیرسازی کناف
  • عایق های حرارتی و صوتی
  • بتونه و سایر مصالح مورد نیاز برای درزگیری کار
  • ترکیبات گچی
  • صفحاتی که دارای روکش سیمان هستند

مقطع های فلزی و صفحات دارای روکش سیمان، پروفیل کناف را می سازند. این پروفیل با صفحاتی که دارای عایق حرارتی و صوتی هستند، ترکیب می شود. در نتیجه از هدر رفت گرما و ورود سر و صدا به ساختمان تا حدودی جلوگیری می کند. به علاوه این که این صفحات عایق از تناسب کافی با سقف و دیوار برخوردار هستند.

مزایای استفاده از سازه کناف

سازه های کنافی به دلیل عدم نیاز به اقدامات ساختمان سازی مانند جوش کاری و مصالح بهترین جایگزین برای اجرای سقف های سنتی است. این مدل سقف ها را می توان بعد از نصب به راحتی تعمیر کرد و برداشت سریع آن جهت دسترسی به تاسیسات پشت وجود دارد. کناف ها بهترین گزینه برای اجرای یک پوشش ضدحریق و ضد آب هستند که با پوشاندن تاسیسات اجرایی روی سقف نمای خاص و بدون نقصی به محیط می بخشند. در ادامه با دیگر مزایای سازه کناف آشنا شوید؛

  • مقاومت بالای آن­ در برابر تابش نور خورشید، زنگ زدگی و خوردگی
  • مستحکم بودن آن­ها در برابر زلزله، به علت سبکی وزن آن موقع زلزله حرکت می کنند و مستحکم می باشند.
  • جابه جایی راحت آن ها نسبت به سایر فلزات مورد استفاده در صنعت ساختمان سازی
  • اجرا و نصب آسان پروفیل کناف نسبت به سایر محصولات سنتی
  • پروفیل کناف نسبت به مصالح سنتی هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ دستمزد مجری ارزان تر می باشد.
  • سبکی وزن این مقاطع باعث سبکی بار ساختمان می شود.

 

 

 

 

 

سازه کناف با پرفیل هایی از جنس گالوانیزه تولید در عملیات خمکاری و پرسکاری تبدیل به سازه های کناف می شود. گروه تولیدی صنعتی کارتال فولاد تبریز با استفاده از تجهیزات پیشرفته ، تولید سازه های کناف را در کارنامه خود داشته و اماده ارائه با بهترین کیفیت و مناسبترین قیمت به بازار و مصرف کننده می باشد